Labrum

L’any 1991, fruit de la inquietud d’un amics i professionals de la salut, dos fisioterapeutes i un metge traumatòleg, es va fundar el Centre de Recuperació Funcional CRF. L’objectiu inicial s’ha mantingut al llarg d’aquests anys: oferir a la població de Sitges una proposta de servei assistencial de qualitat en l’àmbit de la fisioteràpia neuromusculosquelètica (FNME).
La FNME és la que se’n ocupa del sistema musculosquelètic, el sistema “constituït pels músculs, ossos i cartílags del cos. Conjuntament amb el sistema nerviós, representen les estructures que actuen plegades per donar suport i moviment al cos”.
El transcurs del temps, les circumstàncies personals i les necessitats socials, ens ha portat a l’actualitat a una nova seu social, però situada en el mateix barri, molt a prop de la que vàrem ocupar durant més de quinze anys.
Mantenint la nostra identitat com a empresa, li hem canviat el nom comercial, Labrum Fisioteràpia, per tal de fer-lo més representatiu de la nostra manera de fer.

 

DSC_0595

- Qui som?. Som un grup de professionals  joves, emprenedors, amb experiència tant en la vessant assistencial, com en la de gestió de petita empresa i en l’activitat docent universitària.
- A què ens dediquem?.
Oferim un servei en l’àmbit de la salut per l’avaluació i el tractament de les alteracions dels sistema musculoesquelètic.
Atenem a tots aquells individus que requereixin un tractament de fisioteràpia per alguna alteració en l’aparell locomotor.
Disposem dels professionals competents per dur a terme tant la valoració inicial, la proposta de tractament i la seva realització, així com els indicacions necessàries per tal que el pacient pugui continuar el tractament en el seu domicili e inclogui mesures de prevenció cara al futur.
- A qui oferim els nostres serveis?.
La nostra oferta de serveis va dirigida a tota la població en general, des dels joves fins als adults grans, que presentin una disfunció, diagnosticada prèviament o no, d’alguna estructura articular, òssia, muscular, tendinosa o del sistema nerviós perifèric.
Els nostres clients són tant els individus que disposin d’una assegurança mèdica (mantenim conveni amb una vintena de companyies), com a particulars.
- La nostra visió és arribar a ser un referent comarcal en l’àmbit de la fisioteràpia neuromusculosquelètica aplicada amb criteris seriosos, basats en el coneixement i el compromís amb el benestar del client.
- Els nostres valors, els que fonamenten la nostra organització i defineixen els nostre comportament com a persones i professionals són:
- L’actualització constant en els coneixements necessaris que permetin oferir la proposta més adient a cada cas. Busquem assolir el millor resultat possible amb els mitjans que disposem.
- La responsabilitat i el compromís amb el benestar i els interessos de cadascun dels nostres clients.
- La honestedat i el rigor en el nostre comportament i llenguatge; i la coherència en les nostres actuacions i propostes.